Mediation | Training | Coaching

Relatiecoaching

Het bespreekbaar maken van twijfels in een relatie is vaak moeilijk. De inbreng van een objectieve derde kan helpen om tot nieuwe perspectieven/inzichten te komen.
In de periode waarin je jezelf afvraagt, wil ik "scheiden of blijven" voel je je vaak eenzaam. Je hebt het gevoel de ander ergens te zijn kwijtgeraakt en krijgt de oude, positieve gevoelens ten opzichte van jouw partner niet meer terug. De gevoelens van twijfel worden meestal niet zo snel met de partner of met anderen gedeeld

Relatiecoaching kan ertoe leiden dat er weer meer zicht komt op mogelijkheden. Je kunt ervaren dat jullie relatie toch nog de moeite waard is en zelfs weer leuk kan zijn, waardoor jullie vanuit onderlinge verbondenheid samen verder kunnen gaan.

Mocht dat niet het geval zijn dan kan relatiebemiddeling ervoor zorgen dat jullie allebei goed voorbereid en in overleg de scheiding gaan invullen. Ook als de twijfels niet zo groot zijn maar de relatie tijdelijk stokt, kan relatiebemiddeling een uitkomst bieden. Relatiebemiddeling bij Lianne van Lith is praktisch en kortdurend waardoor er snel zicht kan ontstaan op nieuwe mogelijkheden.
Naast relatiebemiddeling kun je bij Lianne van Lith terecht voor individuele gesprekken om jouw twijfels, zorgen en wensen helder te krijgen en om een oplossing te vinden die voor jou het beste is.