Mediation | Training | Coaching

Coaching

Lianne van Lith werkt vanuit een professionele mensgerichte houding. Binnen coachingstrajecten zet zij op betrokken wijze haar brede palet van kennis en vaardigheden in. Deze zullen samen met haar open en eerlijke aanpak je/jullie ondersteunen om te komen tot resultaatgerichte veranderingen. Als coach helpt Lianne bij het ontdekken van je eigen antwoorden. Waar nodig draagt zij idee├źn, praktische tips en adviezen aan.

Coaching bij Lianne van Lith is oplossings- en toekomstgericht. Centraal staat wat jij/jullie belangrijk vindt (vinden) in het leven. Tijdens het proces wordt gewerkt aan de hand van concrete vragen om zodoende via passende mogelijkheden haalbare doelen te bereiken.

Je kunt aan coaching denken als je bijvoorbeeld behoefte hebt aan een klankbord, wilt sparren over een dilemma wat op jouw pad is gekomen of structuur wilt aanbrengen in een nieuwe fase van je leven. Coaching kan individueel, aan twee personen, aan een (samen gesteld) gezin of aan een groep worden aangeboden. Twijfel je of coaching iets voor je is?
Neem gerust contact op.